Panini met gehakt en zigeunersaus

Een echte Hollandse – Italiaanse lekkernij. Een combinatie van een Hollandse gehaktbal met de echte verse Italiaanse panini warm geserveerd zo uit de contactgrill. Deze panini met gehakt is licht pittig door de toevoeging van zigeunersaus. Hiervoor komen uw klanten graag terug.

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Panini grill naturel 9060 Prijs per stuk:
  • 25 gram Zigeunersaus Prijs per kilogram:
  • 50 gram Gehaktbal Prijs per kilogram:
  • 15 gram Geraspte kaas Prijs per kilogram:
  • 1 gram Italiaanse kruiden Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de panini ontdooien
  • Stap 2 Smeer 25 gram zigeunersaus op de panini
  • Stap 3 Snijd de gehaktbal in plakjes en verdeel deze op de panini
  • Stap 4 Verdeel de geraspte kaas er over en bestrooi het geheel eventueel met gedroogde italiaanse kruiden
  • Stap 5 Grill het broodje gedurende 2-3 minuten tussen een contactgrill van ca. 250ºC

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP