Panini met sticky chicken en knoflooksaus

Panini, een Italiaans broodje, gevuld met allerlei lekkers. Dit heerlijke broodje mag niet op de menukaart ontbreken. Er zijn tal van smaakcombinaties mogelijk met dit Italiaanse broodje. Wat dacht u van een panini sticky chicken met een lekkere swirl van knoflooksaus en smeuïge kaas? De panini’s van Chaupain zijn gedeeltelijk voor u voorgesneden en gegrild. Zo is het broodje ideaal om te bakken in de oven of te grillen in de contactgril. De panini is perfect als volwaardige maaltijd of als take away.

Tip: in plaats van sticky chicken, kunt u ook gebruik maken van pulled chicken.

 

 

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Panini grill meergranen Prijs per stuk:
  • 60 gram Kipreepjes/ pulled chicken Prijs per kilogram:
  • 15 gram Geraspte kaas Prijs per kilogram:
  • 15 gram Knoflooksaus Prijs per kilogram:
  • 10 gram Rucola Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Gril het broodje 4-6 minuten op 200 graden tussen een contactgril
  • Stap 3 Verdeel de rucola over de onderste helft van de panini
  • Stap 4 Verdeel de kipreepjes/ pulled chicken over de rucola
  • Stap 5 Strooi wat geraspte kaas over de pulled chicken
  • Stap 6 Top het broodje af met wat knoflooksaus

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP