Panini met sticky chicken

5-10 minuten

10 personen

Gezond
Panini met sticky chicken
Ingrediënten

Met:

600 gr.

Kipreepjes of pulled chicken

150 gr.

Geraspte kaas

150 gr.

Knoflooksaus

100 gr.

Rucola

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Panini, een Italiaans broodje, gevuld met allerlei lekkers. Dit heerlijke broodje mag niet op de menukaart ontbreken. Er zijn tal van smaakcombinaties mogelijk met dit Italiaanse broodje.

Wat dacht je van een panini met sticky chicken met een lekkere swirl van knoflooksaus en smeuïge kaas? De panini’s van Chaupain zijn gedeeltelijk voor u voorgesneden en gegrild. Zo is het broodje ideaal om te bakken in de oven of te grillen in de contactgril. De panini is perfect als volwaardige maaltijd of als take away. Tip: in plaats van sticky chicken, kun je ook gebruik maken van pulled chicken.

Bereidingswijze:

Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur.

Gril het broodje 4-6 minuten op 200 graden tussen een contactgrill.

Verdeel de rucola over de onderste helft van de panini.

Verdeel de kipreepjes of pulled chicken over de rucola.

Strooi wat geraspte kaas over de pulled chicken.

Top de panini met sticky chicken af met wat knoflooksaus.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.