Petit pain artisanal brie

De term artisanal betekend ambachtelijk geproduceerd en dat zegt eigenlijk genoeg. De petit pain artisanal heeft een heerlijke krokante korst en een smaakvolle kruim. Belegd met romige brie, knapperige sla, komkommer en tomaat proeft u één van de toppers uit het Chaupain assortiment.

3-5 min. bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Petit pain artisanal 1157 Prijs per stuk:
  • 15 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 30 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 20 gram Komkommer Prijs per kilogram:
  • 55 gram Brie Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Petit pain artisanal afbakken op 200ºC 6-8 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De petit pain artisanal met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel 3/4 van de sla over de onderste helft
  • Stap 5 Leg de tomaat en de komkommer er dakpansgewijs op
  • Stap 6 Verdeel de in schuine stukken gesneden brie over de tomaat en de komkommer
  • Stap 7 Maak het broodje af met 1/4 van de sla

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP