Petit pain artisanal oosterse biefstukreepjes

Dit super lekker belegde broodje, heeft als basis de petit pain artisanal wit. Een hele mond vol voor waar we eigenlijk van willen zeggen: Simpelweg onze beste petit pain. Een heerlijke knapperige korst met een vochtige kruim van binnen, dit broodje is een ware smaak beleving. Belegd met onderstaande luxe ingrediënten, zorgt dit voor spektakel bij uw gasten. Met de juiste kostprijs calculatie kunt u er ook voor zorgen dat een gewenst besteding bedrag wordt gerealiseerd. Eet smakelijk!

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Petit Pain Artisanal wit 1152 Prijs per stuk:
  • 5 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 60 gram Biefstuk reepjes Prijs per kilogram:
  • 10 gram Champignons Prijs per kilogram:
  • 10 gram Paprika Prijs per kilogram:
  • 3 gram Taugé Prijs per kilogram:
  • 2 gram Bosuitjes Prijs per kilogram:
  • 1 gram Sesamzaad Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Petit pain afbakken op 200 graden in 6 tot 8 minuten
  • Stap 2 Minimaal 10 minuten laten afkoelen
  • Stap 3 Met een scherp mes helemaal doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de sla over de onderste helft van het broodje
  • Stap 5 Bak de oosters gemarineerde biefstuk reepjes medium rose en verdeel op de sla
  • Stap 6 Verdeel hierop gebakken paprika en champignons
  • Stap 7 Decoreer met de tauge, in ringetjes gesneden bosui en de geroosterde sesamzaadjes

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP