Petit pain artisanal biefstukreepjes

3-5 minuten

10 personen

Petit pain artisanal biefstukreepjes
Ingrediënten

Met:

50 gr.

Sla

600 gr.

Biefstukreepjes

100 gr.

Champignons

100 gr.

Paprika

30 gr.

Taugé

20 gr.

Bosuitjes

10 gr.

Sesamzaad

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Dit super lekker belegde broodje, heeft als basis de petit pain artisanal wit. Een hele mond vol voor waar we eigenlijk van willen zeggen: Simpelweg onze beste petit pain. Een heerlijke knapperige korst met een vochtige kruim van binnen, dit broodje is een ware smaak beleving. Belegd met onderstaande luxe ingrediënten, zorgt dit voor spektakel bij jouw gasten. Met de juiste kostprijs calculatie kun je er ook voor zorgen dat een gewenst besteding bedrag wordt gerealiseerd. Eet smakelijk!

Bereidingswijze:

Petit pain afbakken op 200 graden in 6 tot 8 minuten.

Minimaal 10 minuten af laten koelen.

Met een scherp mes helemaal doorsnijden.

Verdeel de sla over de onderste helft van het broodje.

Bak de oosters gemarineerde biefstuk reepjes medium rose en verdeel op de sla.

Verdeel hierop gebakken paprika en champignons.

Decoreer met de taugé, in ringetjes gesneden bosui en de geroosterde sesamzaadjes.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.