Petit pain hete kip

Soms zijn klassiekers gewoonweg het lekkerst. Het broodje wordt veelal in toko’s en ander soort Antilliaanse eetgelegenheden verkocht. Dit gevulde broodje is in ieder type horeca te serveren. De warme hete kip, op de juiste manier gemarineerd, is om je vingers bij af te likken. En uiteraard met de petit pain van Chaupain op zijn aller lekkerst.

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Petit Pain wit 85 gram 1150 Prijs per stuk:
  • 10 gram IJsbergsla Prijs per kilogram:
  • 60 gram Hete kipreepjes Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Petit pain afbakken 200ºC
  • Stap 2 8 tot 10 min in de oven
  • Stap 3 Minimaal 10 minuten laten afkoelen
  • Stap 4 Insnijden met een scherp mes vanaf de bovenkant
  • Stap 5 Verdeel de in reepjes gesneden ijsbergsla in de insnede
  • Stap 6 Zorg voor voldoende hete kip en vul de petit pain hiermee

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP