Petit pain met kip pesto

5-10 minuten

10 personen

Petit pain met kip pesto
Ingrediënten

Met:

800 gr.

Gebakken kip

150 gr.

Pesto

300 gr.

Aioli

150 gr.

Krulsla

300 gr.

Tomaat

50 gr.

Rode bietscheuten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De petit pain met kip pesto is een genot om te eten en dus ideaal om jouw gasten mee te verwennen. Kip en pesto is een heerlijke en klassieke combinatie. De kip pesto salade is makkelijk om zelf te maken. Gebruik de petit pain rustiek bruin voor een gezonde en lekkere basis. Meng de pesto met wat aioli om het geheel wat smeuïger te maken. Marineer de gebakken stukjes kip met het mengsel en garneer met frisse krulsla, tomaat en rode ui. Het broodje kip pesto is ideaal voor als je niet veel tijd hebt en snel iets lekkers wilt serveren.

Bereidingswijze:

Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het broodje volgens de instructies.

Verdeel de krulsla over de onderste helft.

Bak de stukjes kip.

Meng de gebakken stukjes kip door de aioli en pesto.

Verdeel de spread over de krulsla.

Snijd de tomaat in reepjes en leg deze op de spread.

Decoreer de petit pain met kip pesto met wat rode biet scheuten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.