Petit pain rustiek bruin kip pesto

Dit broodje is een genot om te eten en dus ideaal om uw gasten mee te verwennen. Kip en pesto is een heerlijke en klassieke combinatie. De kip pesto salade is makkelijk om zelf te maken. Gebruik de petit pain rustiek bruin voor een gezonde en lekkere basis. Meng de pesto met wat aioli om het geheel wat smeuïger te maken. Marineer de gebakken stukjes kip met het mengsel en garneer met frisse krulsla, tomaat en rode ui. Het broodje kip pesto is ideaal voor als je niet veel tijd hebt en snel iets lekkers wilt serveren. 

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Petit pain rustiek bruin Prijs per stuk:
  • 80 gram Kip (vers gebakken) Prijs per kilogram:
  • 15 gram Pesto Prijs per kilogram:
  • 30 gram Aioli Prijs per kilogram:
  • 15 gram Krulsla Prijs per kilogram:
  • 30 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rode biet scheuten Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het broodje volgens de instructies
  • Stap 3 Verdeel de krulsla over de onderste helft
  • Stap 4 Bak de stukjes kip
  • Stap 5 Meng de gebakken stukjes kip door de aioli en pesto
  • Stap 6 Verdeel de spread over de krulsla
  • Stap 7 Snijdt de tomaat in reepjes en leg deze op de spread
  • Stap 8 Decoreer het broodje met wat rode biet scheuten

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP