Rustieke broodplakken parmaham en mozzarella

Rustieke broodplakken zie je steeds meer in de horeca. Deze maand kiezen we voor een rustiek brood wit van 1100 gram. U kunt ook kiezen voor een donkere variant van 1100 gram. De combinatie van parmaham en balsamicostroop zorgt voor een frisse zoet zurige combinatie. Wanneer u de mozzarella en de kersentomaatjes er boven op verwerkt krijg je een mooie kleuren combinatie. Uw gasten zullen verrast zijn op het terras wanneer u dit uit serveert!

3-5 bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 2 plakken Rustiek wit of donker Prijs per plakken:
  • 60 gram Parmaham Prijs per kilogram:
  • 75 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 80 gram kerstomaatjes Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 5 gram Balsamicostroop Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Rustiek brood afbakken 200ºC 6-8 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijdt met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12mm. dikte ca. 50 - 60 gram per stuk
  • Stap 4 Verdeel de parmaham losjes over beide broodplakken
  • Stap 5 Leg de plakjes mozzarella op de parmaham
  • Stap 6 Halveer de kerstomaatjes en verdeel ze over de parmaham en mozzarella
  • Stap 7 Verdeel de rucola er overheen
  • Stap 8 Garneer de balsamicostroop over het geheel heen

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP