Mini baguette beenham en oude kaas

3-5 minuten

10 personen

Mini baguette beenham en oude kaas
Ingrediënten

Met:

150 gr.

Pesto mayonaise

100 gr.

Rucola

400 gr.

Beenham

300 gr.

Oude kaas

250 gr.

Sud 'n Sol tomaatjes

30 gr.

Pijnboompitten geroosterd

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Mini baguette beenham en oude kaas, ook wel een broodje ham kaas genoemd, echter maken wij het net een stukje luxer door er pesto mayonaise, sud ’n sol tomaatjes, pijnboompitjes en rucola aan toe te voegen. Zie hier de rustieke mini baguette beenham en oude kaas.

Bereidingswijze:

Baguette afbakken 200ºC 6-8 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De baguette en snij hem vervolgens met een zaagmes door.

Besmeer de onderste helft dun met de pesto mayonaise.

Verdeel de rucola er over heen.

Verdeel de sud ‘n sol tomaatjes over de kaas.

Maak het broodje af met wat geroosterde pijnboompitjes.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.