Rustieke mini baguette beenham en oude kaas

Beenham en oude kaas, ook wel een broodje ham kaas genoemd, echter maken wij het net een stukje luxer door er pesto mayonaise, sud ’n sol tomaatjes, pijnboompitjes en rucola aan toe te voegen. Zie hier de rustieke mini baguette met beenham en oude kaas.

3-5 min. bereidingstijd

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Mini baguette rustiek wit 1153 Prijs per stuk:
  • 15 gram Pesto mayonaise Prijs per kilogram:
  • 10 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 40 gram Beenham Prijs per kilogram:
  • 30 gram Oude kaas Prijs per kilogram:
  • 25 gram Sud 'n Sol tomaatjes Prijs per kilogram:
  • 3 gram Pijnboompitten geroosterd Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Baguette afbakken 200ºC 6-8 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De baguette en snij hem vervolgens met een zaagmes door
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft dun met de pesto mayonaise
  • Stap 5 Verdeel de rucola er over heen
  • Stap 6 Verdeel de sud ‘n sol tomaatjes over de kaas
  • Stap 7 Maak het broodje af met wat geroosterde pijnboompitjes

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP