Rustieke tosti pastrami

De rustieke broden van Chaupain lenen zich uitstekend voor een mooie en vooral lekkere rustieke tosti. Het brood is niet alleen fantastisch van smaak, u maakt ook een onderscheidende tosti waar uw gasten graag voor terug komen. Belegd met heerlijke pastrami, tomatentapenade, provolone (of een andere goed smeltende kaas) en een klein beetje verse bieslook creëert u een ware lekkernij. Warm is pastrami immers op zijn aller lekkerst, zeker in combinatie met ons rustieke brood dat verkrijgbaar is in een witte en donkere variant. Beide varianten hebben we ook nog eens in 1100 en in 800 gram. 

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Rustiek wit of donker Prijs per stuk:
  • 20 gram Tomatentapenade Prijs per kilogram:
  • 2 gram Bieslook Prijs per kilogram:
  • 20 gram Pastrami Prijs per kilogram:
  • 40 gram Provolone kaas Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Rustiek brood afbakken 200ºC 6-8 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijdt met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12 mm. De plakken wegen dan 50-60 gram per stuk
  • Stap 4 Besmeer 1 plak met de tomatentapenade
  • Stap 5 Verdeel de verse bieslook over de tomatentapenade
  • Stap 6 Leg de plak pastrami er dubbelgevouwen op
  • Stap 7 Leg de kaas op de pastrami
  • Stap 8 Verwarm de tosti, bij voorkeur tussen een contactgrill

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP