Spies van rozemarijn focaccia

5-10 minuten

10 personen

Spies van rozemarijn focaccia
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Focaccia rozemarijn

10 st.

Met:

700 gr.

Roomkaas

300 gr.

Sud 'n sol tomaatjes

600 gr.

Parmaham

100 gr.

Rucola

550 gr.

paprika, au-bergine, courgette

200 gr.

Parmezaanse kaas

10 st.

Prikker

Kenmerken
Brunch Lunch

Een focaccia rozemarijn is een heerlijk Italiaans olijfolie brood dat is afgetopt met rozemarijn en zeezout.

De focaccia hoeft maar 3 á 4 minuten gebakken te worden waardoor je een licht krokante bite krijgt. Dit keer maken wij een spies van rozemarijn focaccia. Wij combineren deze met hartige vullingen zoals parmaham, gegrilde groenten, parmezaanse kaas en sud ’n sol tomaatjes. Jouw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze leuke combinatie

Bereidingswijze:

Focaccia afbakken 200℃ 3-4 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

Snijd de focaccia in 3 gelijke stukken en overlangs met zaagmes.

Besmeer 1 onderplak met roomkaas en verdeel de sud 'n sol tomaatjes er overheen en leg de bovenplak er op.

Beleg 1 onderplak losjes met paraham en rucola en leg de bovenplak er op.

Beleg 1 onderplak met de gegrilde groenten en verdeel de parmezaanse kaas eroverheen en leg de bovenplak er op.

Stapel de 3 belegde stukken op elkaar en steek er 4 prikkers in.

Snijd tussen de prikkers door 4 gelijke driehoeken.

Serveer de spies van rozemarijn focaccia op een mooi bord op een stoere plank.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.