Spies van rozemarijn focaccia
5-10 minuten
10 personen
Een focaccia rozemarijn is een heerlijk Italiaans olijfolie brood dat is afgetopt met rozemarijn en zeezout.
De focaccia hoeft maar 3 á 4 minuten gebakken te worden waardoor je een licht krokante bite krijgt. Dit keer maken wij een spies van rozemarijn focaccia. Wij combineren deze met hartige vullingen zoals parmaham, gegrilde groenten, parmezaanse kaas en sud ’n sol tomaatjes. Jouw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze leuke combinatie
Bereidingswijze:
Focaccia afbakken 200℃ 3-4 minuten.
Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
Snijd de focaccia in 3 gelijke stukken en overlangs met zaagmes.
Besmeer 1 onderplak met roomkaas en verdeel de sud 'n sol tomaatjes er overheen en leg de bovenplak er op.
Beleg 1 onderplak losjes met paraham en rucola en leg de bovenplak er op.
Beleg 1 onderplak met de gegrilde groenten en verdeel de parmezaanse kaas eroverheen en leg de bovenplak er op.
Stapel de 3 belegde stukken op elkaar en steek er 4 prikkers in.
Snijd tussen de prikkers door 4 gelijke driehoeken.
Serveer de spies van rozemarijn focaccia op een mooi bord op een stoere plank.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.