Spies van rozemarijn focaccia

Een focaccia rozemarijn is een heerlijk Italiaans olijfolie brood dat is afgetopt met rozemarijn en zeezout. De focaccia hoeft maar 3 á 4 minuten gebakken te worden waardoor je een licht krokante bite krijgt. Deze maand maken wij er een spies van. Wij combineren deze met hartige vullingen zoals parmaham, gegrilde groenten, parmezaanse kaas en sud ’n sol tomaatjes. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze leuke combinatie!

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Focaccia rozemarijn Prijs per stuk:
  • 70 gram Roomkaas Prijs per kilogram:
  • 30 gram Sud 'n sol tomaatjes Prijs per kilogram:
  • 60 gram Parmaham Prijs per kilogram:
  • 10 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 55 gram paprika, au-bergine, courgette Prijs per kilogram:
  • 20 gram Parmezaanse kaas Prijs per kilogram:
  • 4 gram Prikker Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Focaccia afbakken 200℃ 3-4 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijdt de focaccia in 3 gelijke stukken en overlangs met zaagmes
  • Stap 4 Besmeer 1 onderplak met roomkaas en verdeel de sud 'n sol tomaatjes er overheen en leg de bovenplak er op
  • Stap 5 Beleg 1 onderplak losjes met paraham en rucola en leg de bovenplak er op
  • Stap 6 Beleg 1 onderplak met de gegrilde groenten en verdeel de parmezaanse kaas eroverheen en leg de bovenplak er op.
  • Stap 7 Stapel de 3 belegde stukken op elkaar en steek er 4 prikkers in.
  • Stap 8 Snij tussen de prikkers door 4 gelijke driehoeken.

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP