Streetfood Bagnat gado gado

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery.

Het Indonesische gerecht gado gado is lekker, gezond en eenvoudig te bereiden. En wist u dat het vegetarische groentegerecht ook heerlijk is om te serveren op een bagnat? De bagnat (art.nr. 1175) is een luchtig broodje met een flinterdunne korst. Daarom ideaal om te beleggen met de knapperige groenten, het roerei en de pindasaus. Voeg nog wat gebakken uitjes toe voor een lekkere bite en serveer met kroepoek of emping. Selamat makan, oftewel: eet smakelijk!

Tip: heeft u verpakkingsmaterialen nodig voor take away en delivery? Bekijk hier ons assortiment.

Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bagnat Prijs per stuk:
  • 30 gr Fijne rauwkost (taugé, komkommer, witte kool, wortel) Prijs per kilogram:
  • Roerei Prijs per :
  • Pindasaus Prijs per :
  • Bieslook Prijs per :
  • Gebakken uitjes Prijs per :
  • Kroepoek Prijs per :
  • Emping Prijs per :
  • Peper Prijs per :
  • Zout Prijs per :
  • Rode peper Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de bagnats ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies.
  • Stap 2 Bereid de groenten naar wens en zorg dat ze beetgaar zijn.
  • Stap 3 Bak de groenten kort in de work en breng op smaak met zout en peper.
  • Stap 4 Kluts de eieren in een kom en giet dit bij het het groentenmengsel. Het is klaar wanneer het ei is gestold.
  • Stap 5 Snijd bagnat open en beleg de onderste helft met het mengsel.
  • Stap 6 Garneer het geheel met pindasaus en ringetjes rode peper.
  • Stap 7 Serveer met kroepoek en/of emping.

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP