Streetfood Brioche puntzakje wentelteefjes

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery.

Wentelteefjes streetfood style, zo heeft u wentelteefjes nog nooit gegeten! Wentelteefjes zijn nóg lekkerder wanneer ze van Chaupain brioche brood (art.nr. 5047) zijn gemaakt. Snijd de brioche plakken in dikke repen, zo kunnen ze makkelijk gegeten worden uit het vuistje. Garneer de wentelteefjes naar wens door ze bijvoorbeeld extra door de kaneelsuiker te rollen of te besprenkelen met een heerlijke chocoladesaus. Serveer in een puntzakje, zodat uw gasten onderweg kunnen genieten van hun wentelteefjes.

Tip: heeft u verpakkingsmaterialen nodig voor take away en delivery? Bekijk hier ons assortiment.

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Sandwich brood brioche 25mm gesneden Prijs per stuk:
  • 2 stuks Eieren Prijs per stuk:
  • 100 gr Suiker Prijs per kilogram:
  • 20 gr Kaneel Prijs per kilogram:
  • Melk Prijs per :
  • Poedersuiker Prijs per :
  • Chocolade topping (CoolBreak) Prijs per :
  • Roomboter Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brioche brood ontdooien op kamertemperatuur.
  • Stap 2 Snijd de broodplakken in mooie dikke repen.
  • Stap 3 Klop de eieren, melk, een klein beetje kaneelsuiker en een snufje zout los in een diep bord.
  • Stap 4 Verwarm alvast de pan met roomboter.
  • Stap 5 Leg de brioche repen ca. 15 sec. in het eimengsel. Draai de repen om en laat ze nogmaals ca. 15 sec. liggen in het eimengsel.
  • Stap 6 Bak de brioche rondom goudbruin.
  • Stap 7 Vul de puntzakjes met de brioche reepjes en bestrooi naar wens met kaneelsuiker, poedersuiker of dresseer mooi met chocoladesaus.

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP