Streetfood Zeekraal bol kabeljauw tempura

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery.

Een burger is lekker als stevige lunch of als avondmaaltijd. In plaats van runderburgers, kunt u ook een keer variëren door te kiezen voor een visburger. Kabeljauw is geschikt om een heerlijke visburger van te maken. Dompel de kabeljauw in het tempura beslag om de vis krokant te krijgen. Serveer met knapperige koolsalade op een zeekraal bol (art.nr. 5015). De zeekraal bol is een klein beetje afgewerkt met sesam en zeekraal.

Tip: heeft u verpakkingsmaterialen nodig voor take away en delivery? Bekijk hier ons assortiment.

Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Zeekraal bol Prijs per stuk:
  • 80 gr Kabeljauw Prijs per kilogram:
  • 50 gr Koolsalade Prijs per kilogram:
  • 20 gr Sla Prijs per kilogram:
  • 20 gr Rode paprika Prijs per kilogram:
  • 20 gr Tomatenchutney Prijs per kilogram:
  • * Tempura beslag Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de zeekraal bol ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies.
  • Stap 2 Bereid het tempura beslag voor.
  • Stap 3 Portioneer de kabeljauw.
  • Stap 4 Haal de kabeljauw door het beslag en frituur de vis, totdat deze goudbruin is. Laat de vis goed uitlekken op een stuk keukenpapier.
  • Stap 5 Snijd de zeekraal bol open en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel hierover heen de koolsalade en reepjes rode paprika.
  • Stap 6 Leg de kabeljauw bovenop de koolsalade.
  • Stap 7 Garneer het geheel met de tomatenchutney.

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP