Tapas van broodvingers

10-15 minuten

10 personen

Tapas van broodvingers
Ingrediënten

Met:

150 gr.

Dillesaus

300 gr.

Zalm

20 gr.

Rucola

150 gr.

Mosterd mayonaise

300 gr.

Oude kaas

150 gr.

Zongedroogde tomaatjes

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Deze heerlijke broodvingers kunnen ook door het leven gaan als fingerfood, amuses of tapas. Het leuke van deze broodvingers is dat je ze op vele verschillende manieren kunt gebruiken. Als hapje op een feest, als aperitief voor een maaltijd (amuse), of als breekbroodje. Wanneer je de bovenkant er af snijdt, belegd naar keuze, de bovenkant er weer op legt en de vingertjes los snijdt. Maak je heel eenvoudig en rationeel deze tapas van broodvingers.

Bereidingswijze:

Broodvinger afbakken 200ºC - 8 tot 10 min in de oven.

Minimaal 10 minuten af laten koelen.

Na het afkoelen de broodvingers met een zaagmes horizontaal doorsnijden.

Verdeel de brood vinger in twee stukken.

Verdeel op de onderste helft gelijkmatig de dillesaus.

Breng de zalm aan op de dillesaus. Maak het geheel af met rucola.

Verdeel op onderste helft de gelijkmatig mosterd mayonaise.

Breng de old amsterdam op de mosterd mayonaise.

Maak het geheel af met gemarineerde tomaatjes.

Snijd alle vingers los van elkaar en plaats ze op een mooie houten plank.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.