Tapas van broodvingers

Deze heerlijke broodvingers kunnen ook door het leven gaan als fingerfood, amuses of tapas. Het leuke van deze broodvingers is dat je ze op vele verschillende manieren kunt gebruiken. Als hapje op een feest, als aperitief voor een maaltijd (amuse), of als breekbroodje. Wanneer u de bovenkant er af snijdt, belegd naar keuze, de bovenkant er weer op legt en de vingertjes los snijdt. Maakt u heel eenvoudig en rationeel deze tapas van broodvingers.

10-15 min. bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Desem broodvingers wit 6011 Prijs per stuk:
  • 15 gram Dillesaus Prijs per kilogram:
  • 30 gram Zalm Prijs per kilogram:
  • 2 gram Rucola Sla Prijs per kilogram:
  • 15 gram Mosterd mayonaise Prijs per kilogram:
  • 30 gram Oude kaas Prijs per kilogram:
  • 15 gram Zongedroogde tomaatjes Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Broodvinger afbakken 200ºC - 8 tot 10 min in de oven
  • Stap 2 Minimaal 10 min af laten koelen
  • Stap 3 Na het afkoelen de broodvingers met een zaagmes horizontaal doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de brood vinger in twee stukken
  • Stap 5 Verdeel op de onderste helft gelijkmatig de dillesaus
  • Stap 6 Breng de zalm aan op de dillesaus.Maak het geheel af met rucolasla
  • Stap 7 Verdeel op onderste helft de gelijkmatig mosterd mayonaise
  • Stap 8 Breng de old amsterdam op de mosterd mayonaise
  • Stap 9 Maak het geheel af met gemarineerde tomaatjes
  • Stap 10 Snijdt alle vingers los van elkaar en plaats ze op een mooie houten plank

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP