Tartelette banketbakkersroom aardbei

Ga voor dit frisse gebakje met verse aardbeien en een romige vulling van banketbakkersroom. Een lekker zomers gebakje voor op het terras.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 150 gr Instant gele roompoeder Prijs per kilogram:
  • 175 ml Water Prijs per ml:
  • 175 gr Opgeklopte slagroom Prijs per kilogram:
  • 600 gr Aardbeien Prijs per kilogram:
  • 50 gr Pistachenoten Prijs per kilogram:
  • 50 gr Abrikozenjam of jelleasy Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.
  • Stap 2 Klop de slagroom stijf.
  • Stap 3 Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.
  • Stap 4 Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.
  • Stap 5 Snijd de aardbeien in schijven en beleg de rozet met aardbeien.
  • Stap 6 Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik jelleasy spray.
  • Stap 7 Hak de pistachenoten in kleine stukjes en leg dit bovenop de tartelette.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP