Tartelette banketbakkersroom blauwe bes

De perfecte combinatie van een krokante bodem, een romige vulling en een frisse topping. Met deze ingrediënten is jouw gebakje geheid een succes.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 150 gr Instant gele roompoeder Prijs per kilogram:
  • 375 ml Water Prijs per ml:
  • 175 gr Opgeklopte slagroom Prijs per kilogram:
  • 600 gr Blauwe bessen Prijs per kilogram:
  • 50 gr Banketbakkerspoeder Prijs per kilogram:
  • 50 gr Abrikozenjam of jelleasy Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.
  • Stap 2 Klop de slagroom stijf.
  • Stap 3 Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.
  • Stap 4 Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.
  • Stap 5 Beleg de rozet met blauwe bessen.
  • Stap 6 Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik jelleasy spray.
  • Stap 7 Bestrooi met poedersuiker.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP