Tartelette banketbakkersroom braam

Fruitig gebak serveren? Maak dan de tartelette met banketbakkersroom en bramen. Elke hap smaakt naar meer. Niet alleen lekker, maar ook binnen no time klaar!

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 150 gr Instant gele roompoeder Prijs per kilogram:
  • 375 ml Water Prijs per ml:
  • 175 gr Opgeklopte slagroom Prijs per kilogram:
  • 600 gr Bramen Prijs per kilogram:
  • 50 gr Banketbakkerspoeder Prijs per kilogram:
  • 50 gr Abrikozenjam en jelleasy Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.
  • Stap 2 Klop de slagroom stijf.
  • Stap 3 Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.
  • Stap 4 Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.
  • Stap 5 Beleg de rozet met bramen.
  • Stap 6 Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik jelleasy spray.
  • Stap 7 Bestrooi met poedersuiker.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP