Tartelette crème brûlée

Verleidelijke crème brûlée met een krokante twist. Vlak voor het serveren even bestrooien met wat suiker en kort afbranden. Niet alleen geschikt als gebaksvariant maar ook als dessert.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 600 gr Debic crème brûlée Prijs per kilogram:
  • 100 gr Rietsuiker Prijs per kilogram:
  • 100 gr Frambozen Prijs per kilogram:
  • 100 gr Blauwe bessen Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bereid de crème brûlée volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Stap 2 Giet het mengsel in een ronde uitsteekvorm en laat opstijven in de koeling of vriezer.
  • Stap 3 Druk de crème brûlée schijf uit de vorm en leg op de tartelette bodem.
  • Stap 4 Strooi rietsuiker over de schijf en brand de suikerlaag af met een crème brûlée brander.
  • Stap 5 Garneer de tartelette met blauwe bessen en frambozen.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP