Tartelette gekarameliseerde noten

Knapperige noten, karamel, banketbakkersspijs en een heerlijke sloffenbodem: probeer maar eens van dit gebakje af te blijven. Je gasten extra laten genieten? Bedek de tartelette bodem dan eerst met een laagje karamel.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 500 gr Notenmix Prijs per kilogram:
  • 300 gr Vloeibare karamel Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bruneer de notenmix 8 tot 10 minuten in de oven op 180 graden. Draai de noten halverwege om.
  • Stap 2 Maak een pannetje karamel óf gebruik kant-en-klare saus en meng dit met de afgekoelde notenmix.
  • Stap 3 Optioneel: vul de tartelette bodem eerst met een laagje karamel.
  • Stap 4 Vul de tartelette bodem met de gekarameliseerde noten.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP