Tartelette ijs banaan choco & karamel

Met de tartelette bodem kun je eindeloos variëren. Zo doet gebak het ook goed als dessert. Combineer de tartelette met een bolletje vanille ijs, banaan en dresseer met chocolade- en karamelsaus. Altijd weer een feestje op tafel!

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 600 gr Vanille ijs Prijs per kilogram:
  • 400 gr Banaan Prijs per kilogram:
  • 100 gr Chocoladesaus Prijs per kilogram:
  • 100 gr Karamelsaus Prijs per kilogram:
  • 100 gr Notenmix Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Schep een bol vanille ijs op de tartelette.
  • Stap 2 Snijd de banaan in plakjes en beleg de bol ijs met plakjes banaan.
  • Stap 3 Dresseer met chocolade- en karamelsaus.
  • Stap 4 Hak de noten in stukjes en strooi over de tartelette.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP