Make Your Own Tartelettes

Tartelette met banketbakkersroom en aardbeien

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

150 gr.

Gele roompoeder

175 ml.

Water

175 gr.

Opgeklopte slagroom

600 gr.

Aardbeien

50 gr.

Pistachenoten

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met banketbakkersroom en aardbeien óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Dit recept is super simpel en echte klassieker. De tartelette is opgebouwd uit vier ingrediënten: een tartelette bodem, banketbakkersroom, aardbeien en pistachenoten. De banketbakkersroom heb je in een handomdraai gemaakt met een kant-en-klare mix. Geef hier je eigen draai aan en voeg opgeklopte slagroom toe voor een extra luchtige vulling. Garneer de toef room met verse aardbeien en maak af met fijngehakte pistachenoten. De tartelette met banketbakkersroom en aardbeien is een heerlijk zomers gebakje voor op het terras.

Bereidingswijze:

Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.

Klop de slagroom stijf.

Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.

Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.

Snijd de aardbeien in schijven en beleg de rozet met aardbeien.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Hak de pistachenoten in kleine stukjes en leg dit bovenop de tartelette.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.