Make Your Own Tartelettes

Tartelette met banketbakkersroom en rood fruit

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

150 gr.

Gele roompoeder

375 ml.

Water

175 gr.

Opgeklopte slagroom

600 gr.

Bosvruchten

50 gr.

Banketbakkerspoeder

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met banketbakkersroom en rood fruit óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Door gebruik te maken van een kant-en-klare tartelette bodem maak je in een handomdraai jouw eigen gebak. Met de tartelette kun je eindeloos variëren met smaken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke tartelette vulling van banketbakkersroom. Combineer met frambozen, aardbeien, blauwe bessen, rode bessen en bramen voor een frisse en zoete smaak. Bestrooi met behulp van een theezeefje poedersuiker over de tartelette met banketbakkersroom en rood fruit. Indruk maken met een eenvoudig recept.

Bereidingswijze:

Mix het water met de gele roompoeder 5 minuten in de keukenmachine op middelhoge stand.

Klop de slagroom stijf.

Spatel de opgeklopte slagroom voorzichtig door de gele room heen.

Doe de banketbakkersroom in een spuitzak en spuit een rozet banketbakkersroom in de tartelette.

Beleg de rozet met bosvruchten.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Bestrooi met poedersuiker.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.