Make Your Own Tartelettes

Tartelette met panna cotta passievrucht

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

800 gr.

Debic panna cotta

200 gr.

Passievrucht diepvries

10 st.

Dobla chocoladespiraal

50 gr.

Abrikozenjam of Jelleasy

Kenmerken
Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met panna cotta passievrucht óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Zijdezacht en met een zomers randje: de tartelette met panna cotta passievrucht. Een gebakje vol passie en smaak. Panna cotta is van origine een Italiaans dessert, waarbij het hoofdingrediënt room is. Dit wordt aangevuld met onder andere gelatine, vanille en suiker. Niet alleen lekker als dessert, maar ook als vulling voor je gebak. Kies voor een eenvoudige bereiding en gebruik een panna cotta mix. Voor dit recept brengen we de panna cotta op smaak een laagje passievrucht. Een feestelijk gebakje voor elk moment van de dag.

Bereidingswijze:

Giet een laagje van 1,5-2cm passievrucht in de siliconenmat en vries in.

Bereid de panna cotta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.

Giet de afgekoelde panna cotta in de siliconenmat en vries circa 3 uur in.

Druk de bol passievrucht panna cotta uit de mat en leg op de tartelette bodem.

Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik Jelleasy spray.

Garneer met een chocoladespiraal.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.