Tartelette panna cotta passievrucht

Zijdezacht en met een zomers randje: panna cotta passievrucht. Niet alleen lekker als dessert, maar ook als vulling voor je gebak. Een gebakje vol passie en smaak.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 800 gr Debic panna cotta Prijs per kilogram:
  • 200 gr Passievrucht diepvries Prijs per kilogram:
  • 10 stuks Dobla chocoladespiraal Prijs per stuk:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Giet een laagje van 1,5-2cm passievrucht in de siliconenmat en vries in.
  • Stap 2 Bereid de panna cotta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  • Stap 3 Giet de afgekoelde panna cotta in de siliconenmat en vries circa 3 uur in.
  • Stap 4 Druk de bol passievrucht panna cotta uit de mat en leg op de tartelette bodem.
  • Stap 5 Verdun de abrikozenjam in een pan en geleer de tartelette af óf gebruik jelleasy spray.
  • Stap 6 Garneer met een chocoladespiraal.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP