Tartelette rood fruit bavarois

Dit wordt het nieuwe favorietje gebakje van jou en je gasten. Lekker zoet en luchtig, zoals een bavarois hoort te zijn. Voor dit no bake gebakje heb je alleen de koeling nodig.

De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Met de Chaupain tartelette bodem (art.nr 6165) bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. Laat je inspireren door een van onze recepten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Downloads:

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 stuks Tartelette bodem Prijs per stuk:
  • 800 gr Bavarois Prijs per kilogram:
  • 200 gr Rood fruit pulp Prijs per kilogram:
  • 150 gr Rood fruit coulis Prijs per kilogram:
  • 150 gr Aardbeien Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bereid de bavarois volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Stap 2 Breng de bavarois op smaak met de rood fruit pulp.
  • Stap 3 Vul de siliconenmat met de bavarois en laat circa 1 uur opstijven in de koeling.
  • Stap 4 Druk de bol rood fruit bavarois uit de mat en leg op de tartelette bodem.
  • Stap 5 Dresseer met de rood fruit coulis.
  • Stap 6 Garneer met aardbei.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP