Triangel Martino

De triangel martino is een heerlijk lunch broodje. Martino staat voor een klassieke combinatie die van origine afkomstig is uit België. Filet Americain, afgewerkt met augurk, uitjes, gekookt ei en de zo karakteristieke martino saus. Martino saus is een rode saus die wat pittig is doordat er een vleugje tabasco in verwerkt is. De uitjes en augurk zorgen voor een fris evenwicht. De Triangel is een broodje dat slechts 3 minuten afgebakken hoeft te worden. Dit maakt de combinatie  eenvoudig en snel te bereiden. 

5-10 bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Triangel wit of meergranen Prijs per stuk:
  • 60 gram Filet Americain Prijs per kilogram:
  • 35 gram Ei (gekookt) Prijs per kilogram:
  • 3 gram Augurk Prijs per kilogram:
  • 3 gram Ui Prijs per kilogram:
  • 15 gram Martinosaus Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper/zout Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de triangel ontdooien en bak volgens de instructies
  • Stap 2 Laat het broodje minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijd de triangel met een zaagmes door midden
  • Stap 4 Verdeel de filet Americain met de bolle kant van een lepel over de onderste helft
  • Stap 5 Verdeel de plakjes gekookte ei over de filet Americain
  • Stap 6 Strooi er wat in blokjes gesneden augurk overheen
  • Stap 7 Snijd ook de ui in blokjes en strooi deze er overheen
  • Stap 8 Verdeel de martinosaus over het geheel
  • Stap 9 Maak het broodje af met peper en zout naar smaak

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP