Triangel oude kaas en radijs

De triangel van Chaupain is een ideaal broodje voor de snelle keuken. Wanneer u hem gedurende 2-3 minuten afbakt op een temperatuur van 220ºC heeft u in een mum van tijd een vers gebakken triangel met een dunne brosse en licht krokante korst.In augustus kunnen de temperaturen flink oplopen. Vaak hebben mensen dan behoefte aan frisse gerechten maar ook aan wat extra zout. Daarom combineren we deze maand pittige, zilte oude kaas met knapperige radijs en frisse rucola.

3-5 min. bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Triangel meergranen 5055N Prijs per stuk:
  • 10 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 10 gram Radijs Prijs per kilogram:
  • 40 gram Oude kaas Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Triangel afbakken 220ºC 2-3 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De triangel met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Bestrijk de onderste helft dun met mayonaise
  • Stap 5 Verdeel de rucola over de mayonaise
  • Stap 6 Verdeel de oude brokkelkaas in schotsen over de sla
  • Stap 7 Leg de in plakjes gesneden radijs er dakpansgewijs op

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP