Tricolore sandwich

5-10 minuten

10 personen

Tricolore sandwich
Ingrediënten

Met:

300 gr.

Mayonaise

100 gr.

Sla

350 gr.

Komkommer

70 gr.

Rode ui

50 gr.

Tomaat

250 gr.

Augurk

50 gr.

Zwarte olijven

30 gr.

Kappertjes

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Fantastisch toch? Wat een kunstwerk is deze tricolore sandwich. Door de combinatie van smaken en kleuren niet alleen een lust voor de smaakpapillen maar ook voor het oog. Jouw gasten zullen er gegarandeerd van genieten.

Bereidingswijze:

Laat de sneetjes ontdooien.

Besmeer alle sneetjes dun met mayonaise.

Verdeel de sla over de witte en dubbel donkere snee.

Beleg de dubbel donkere snee met de komkommer.

Verdeel de rode uiringen over de komkommer.

Beleg de witte snee met de tomaat.

Verdeel de in lange plakken gesneden.

Verdeel de olijven over de komkommer en rode ui.

Verdeel de kappertjes over de tomaat en augurk.

Leg de witte snee op de dubbel donkere.

Leg de meergranen snee er met de mayonaise kant naar beneden op.

Snijd de tricolore sandwich diagonaal door midden.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.