Volkoren bagel oude kaas

Wilt u de smaakpapillen van uw gasten verwennen? Wat dacht u van de bagel, het broodje met een gat erin. Bagels zijn gezond, populair en op veel momenten te gebruiken. Een bagel kun je in vele variaties krijgen en daarnaast oneindig beleggen. Een smakelijke variatie is bijvoorbeeld de volkoren bagel met oude kaas. Deze bagel gedecoreerd met een heerlijke zadenmix is 100% volkoren en zit boordevol vezels. De volkoren bagel leent zich uitstekend voor de combinatie van pesto, stevige oude kaas en de pittige smaak van rucola.

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuk Volkoren bagel Prijs per stuk:
  • 40 gram Oude kaas Prijs per kilogram:
  • 10 gram Pesto Prijs per kilogram:
  • 20 gram Zongedroogde tomaat Prijs per kilogram:
  • 10 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 10 gram Alfalfa Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur en bak het broodje 6-8 minuten op 200 graden
  • Stap 2 Smeer de onderste helft in met pesto
  • Stap 3 Leg de rucola op de pesto
  • Stap 4 Brokkel de kaas tussen de gesneden bagel
  • Stap 5 Leg wat zongedroogde tomaat op de oude kaas
  • Stap 6 Strooi wat alfalfa over het broodje om het af te maken

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP