Streetfood Take Away & Delivery

Zeekraal bol met gebakken kabeljauw

5-10 minuten

10 personen

Take away & Delivery
Zeekraal bol met gebakken kabeljauw
Ingrediënten

Met:

10 st.

Zeekraal bol

800 gr.

Kabeljauw

500 gr.

Koolsalade

200 gr.

Sla

200 gr.

Rode paprika

200 gr.

Tomatenchutney

200 gr.

Tempurabeslag mix

Kenmerken
Diner Lunch
Promotiemateriaal

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery. Ontdek de zeekraal bol met gebakken kabeljauw. Met dit recept van Chaupain maak je de lekkerste visburger.

De zeekraal bol met gebakken kabeljauw is lekker als stevige lunch of als avondmaaltijd. In plaats van runderburgers, kun je ook een keer variëren door te kiezen voor een visburger. Kabeljauw is geschikt om een heerlijke visburger van te maken. Dompel de kabeljauw in het tempura beslag om de vis krokant te krijgen. Serveer met knapperige koolsalade op een zeekraal bol. De zeekraal bol is een klein beetje afgewerkt met sesam en zeekraal.

Bereidingswijze:

Laat de zeekraal bol ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies.

Bereid het tempura beslag voor.

Portioneer de kabeljauw.

Haal de kabeljauw door het beslag en frituur de vis, totdat deze goudbruin is. Laat de vis goed uitlekken op een stuk keukenpapier.

Snijd de zeekraal bol open en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel hierover heen de koolsalade en reepjes rode paprika.

Leg de kabeljauw bovenop de koolsalade.

Garneer het geheel met de tomatenchutney.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.