Desem XL meergranen donker
Exclusief
Vegan
Terug
Desem XL meergranen donker
Exclusief
Vegan
Brood

Desem XL meergranen donker

Vegan
Vegan
Lactosevrij
Lactosevrij
100% natuurlijk
100% natuurlijk
Artikelnummer
5021
Aantal
4 stuks
Soort product
Bake-off
Gewicht
1750 gram
Afmeting
± 55 cm
Ontdooitijd
180 minuten
Baktemperatuur
180ºC
Baktijd
12-14 minuten
  • Broden 800-1750 gram
  • Vloerbrood
  • Rustiek
  • Ontbijt
  • Catering

De keuze in bruinbrood is enorm divers. Voor wie op zoek is naar een mooi donkerbruin brood hebben wij de desem XL meergranen donker in het assortiment. Een echte aandachtstrekker die bijdraagt aan de gezonde leefstijl van jouw gasten.

Mensen zijn zich steeds meer bewust van wat ze eten en streven een gezonde leefstijl na. Ook jouw gasten. Met meergranenbrood kun je inspelen op deze behoefte. Een gezonde menukaart stimuleert de gezonde leefstijl.

Het ongesneden brood weegt maar liefst 1750 gram. Gebakken op de stenen ovenvloer. Hierdoor krijgt het donkere meergranen brood zijn unieke eigenschappen zoals een stevige krokante korst, malse kruim en volle smaak. Voor een aantrekkelijke presentatie is het brood gedecoreerd met granen en zaden.

Dit vloerbrood is 100% natuurlijk en heeft dezelfde kwaliteit als onze andere desem XL broden. Staat bij jou snelheid en gebruiksgemak centraal? Kies dan voor onze 18mm gesneden variant. Wil je liever dat jouw gasten het brood zelf snijden? Dan adviseren wij je om onze broodsnijder met mes te gebruiken.

Desem XL meergranen donker bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.