Desem XL natuurlijk bruin
Exclusief
Vegan
Terug
Desem XL natuurlijk bruin
Exclusief
Vegan
Brood

Desem XL natuurlijk bruin

100% natuurlijk
100% natuurlijk
Lactosevrij
Lactosevrij
Vegan
Vegan
Artikelnummer
5030
Aantal
4 stuks
Soort product
Bake-off
Gewicht
1750 gram
Afmeting
± 55 cm
Ontdooitijd
180 minuten
Baktemperatuur
180ºC
Baktijd
12-14 minuten
  • Broden 800-1750 gram
  • Vloerbrood
  • Rustiek
  • Ontbijt
  • Catering

Naast onze desem XL wit kunnen we natuurlijk niet onder een bruine variant uit. Groot, stoer, rustiek en 100% desem typeren de desem XL natuurlijk bruin.

Het grote desembrood bevat geen melkderivaten en is daarom geschikt voor mensen die geen melkproducten mogen. De desem XL natuurlijk bruin is dan ook niet alleen 100% natuurlijk, maar ook lactosevrij én vegan.

Omdat het vloerbrood is bereid met desem, blijft het langer houdbaar. Hierdoor voorkom je ook dat je aan het einde van de dag met een overschot aan brood zit. Bovendien blijft de ambachtelijke volle en bijna ouderwetse broodsmaak lang behouden door het gebruik van desem. De zachte en malse structuur blijft behouden ook na het afbakken.

De desem XL broodplakken kun je perfect gebruiken voor een sandwich. Heerlijk met diverse soorten kaas of vleeswaren. Schotel je gasten ook eens een vega(n) variant voor. Zo speel je ook in op de groeiende vraag naar plantaardig eten.

Desem XL natuurlijk bruin bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.