Bagnat hamburger classic

5-10 minuten

10 personen

Bagnat hamburger classic
Ingrediënten

Met:

750 gr.

Kippendij

500 gr.

Ratatouille (Bresc)

200 gr.

Gehakte knoflook

150 gr.

Chilisaus

250 gr.

Mayonaise

50 gr.

Bouquet de Provence (Primerba)

200 st.

Rucola

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Wist je dat je met de kleine bagnat naast sandwiches, ook heerlijke hamburgers kunt maken? De kleine, luchtige en licht krokante ronde bol is een uitstekende basis voor deze klassieke hamburger.

Bak de runderburger en leg de cheddar op de warme burger. Op deze manier zal de cheddar mooi smelten. Garneer naar eigen smaak. Maak de bagnat hamburger classic af met tomatenchutney voor een frisse en licht pittige smaak.

Bereidingswijze:

Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het broodje volgens de instructies.

Snijd het broodje door midden met een zaagmes.

Verdeel de krulsla over de onderste helft.

Bak de runderburger en leg deze op de krulsla.

Leg een plakje cheddar op de runderburger.

Leg de geglaceerde uit op de cheddar.

Snijd de rode ui, augurk en tomaat in plakjes en leg deze bovenop de geglaceerde ui.

Maak de bagnat hamburger classic af met tomatenchutney.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.