Bagnat hamburger classic

Wist u dat u met de kleine bagnat naast sandwiches, ook heerlijke hamburgers kunt maken? De kleine, luchtige en licht krokante ronde bol is een uitstekende basis voor deze klassieke hamburger. Bak de runderburger en leg de cheddar op de warme burger. Op deze manier zal de cheddar mooi smelten. Garneer naar eigen smaak. Maak de hamburger af met tomatenchutney voor een frisse en licht pittige smaak. Tip: voor dit recept kunt u ook kiezen voor de Chaupain bagnat wit 105 gram of bagnat bruin 105 gram.

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bagnat klein Prijs per stuk:
  • 120 gram Runderburger Prijs per kilogram:
  • 15 gram Krulsla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 20 gram Cheddar Prijs per kilogram:
  • 15 gram Geglaceerde ui Prijs per kilogram:
  • 15 gram Augurk Prijs per kilogram:
  • 15 gram Rode ui Prijs per kilogram:
  • 20 gram Tomatenchutney Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het broodje volgens de instructies
  • Stap 3 Snijdt het broodje door midden met een zaagmes
  • Stap 4 Verdeel de krulsla over de onderste helft
  • Stap 5 Bak de runderburger en leg deze op de krulsla
  • Stap 6 Leg een plakje cheddar op de runderburger
  • Stap 7 Leg de geglaceerde uit op de cheddar
  • Stap 8 Snijdt de rode ui, augurk en tomaat in plakjes en leg deze bovenop de geglaceerde ui
  • Stap 9 Maak de hamburger af met tomatenchutney

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP