Baguette rauwe ham caprese

De baguettes van Chaupain kenmerken zich door de flinterdunne korst, knapperige bite en heerlijke smaak. Chaupain heeft baguettes in diverse gewichten, groottes en variëteiten. Met een baguette van Chaupain is een heerlijk broodje maken dan ook niet moeilijk. Zeker niet wanneer u er voor kiest om hem te beleggen met producten die van zichzelf al veel smaak hebben. Wat dacht u bij voorbeeld van een heerlijke rauwe ham variant met (buffel) mozzarella, verse pesto, tomaat en de nootachtige smaak van knapperige rucola sla. Eet smakelijk!

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Baguette wit 1124 Prijs per stuk:
  • 7 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 30 gram Rauwe ham Prijs per kilogram:
  • 50 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 35 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 20 gram Pesto Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Baguette afbakken 200ºC 8-12 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Halveer de baguette en snij hem vervolgens met een zaagmes door
  • Stap 4 Verdeel 3/4 van de rucola over de onderste helft
  • Stap 5 Drapeer de rauwe ham er losjes overheen
  • Stap 6 Leg de mozzarella en de tomaat dakpansgewijs op de rauwe ham
  • Stap 7 Verdeel de basilicum pesto in kleine toefjes tussen de mozzarella en tomaat
  • Stap 8 Maak het broodje af door 1/4 van de rucola over het geheel te verdelen

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP