Creatief met Bruschetta
Bruschetta met gegrilde zalm
5-10 minuten
10 personen
De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.
Maak een zomerse bruschetta door deze te beleggen met gegrilde zalm. Grill de plakjes courgette voor een licht zoete smaak. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. De bruschetta met gegrilde zalm bestaat uit de basisingrediënten tomaten en knoflook. Bruschetta kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.
Bereidingswijze:
Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.
Bak volgens de instructies.
Besprenkel de plakken met extra vierde olijfolie.
Grill de broodplak aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.
Gebruik kant-en-klare remouladesaus of bereid verse remouladesaus door de sjalotten, peterselie, kappertjes en augurken fijn te snijden en te mengen met de mayonaise, het augurkenvocht en zout en peper.
Grill de courgette in een grillpan.
Grill de zalmmoten kort, zodat hij nog een beetje roze van binnen is en een mooie grillstreep heeft.
Besmeer de broodplakken met remouladesaus.
Leg hier de gegrilde courgette op en leg de zalmmoot er schuin bovenop.
Garneer de bruschetta met gegrilde zalm met cress of rode ui.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.