Creatief met Bruschetta

Bruschetta met gehakt en nachos

3-5 minuten

10 personen

Bruschetta met gehakt en nachos
Ingrediƫnten

Uit ons assortiment:

Desem XL natuurlijk wit

1 st.

Met:

600 gr.

Gehakt

10 gr.

Sambal

10 gr.

Knoflook

2 gr.

Chilipoeder

5 gr.

Paprikapoeder

5 gr.

Komijn

100 gr.

Gesnipperde ui

300 gr.

Rucola

300 gr.

Nachos

300 gr.

Zure room

400 gr.

Tomatensalsa (Bresc)

300 gr.

Tomatenblokjes

300 gr.

Rode ui

30 gr.

Extra vierge olijfolie

Kenmerken
Brunch Diner Lunch Voorgerecht
Promotiemateriaal

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.

De bruschetta met gehakt en nachos heeft een Mexicaans tintje. Hij is afgetopt met (pittig) gekruid gehakt, stukjes tomaat, rucola, rode ui en natuurlijk nachos. Meng de tomatensalsa met zure room en je hebt een lekkere romige tomatensalsa. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. De bruschetta met gehakt en nachos kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie.

Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.

Bak het gehakt rul in een pan en kruid met sambal, knoflook, chilipoeder, paprikapoeder, komijn en gesnipperde ui.

Besmeer de broodplakken met tomatensalsa en leg de rucola hier bovenop.

Verdeel het warme gehakt over de broodplakken.

Garneer met nachos, tomatenblokjes en rode ui.

Meng de tomatensalsa met zure room en verdeel de saus over de broodplakken.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.