Creatief met Bruschetta
Bruschetta met paddenstoelen
3-5 minuten
10 personen
De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.
Gebruik voor de bruschetta een paddenstoelenmix naar keuze. Breng op smaak met peper en zout en grill ze kort voor een lekkere bite. Garneer met parmezaanse kaas voor een beetje pit. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. Bruschetta met paddenstoelen kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.
Bereidingswijze:
Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.
Bak volgens de instructies.
Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie.
Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.
Snijd de paddenstoelen grof en besprenkel met extra vierge olijfolie, peper en zout. Grill ze kort in een grillpan.
Verdeel de rucola over de broodplakken.
Verdeel de gegrilde paddenstoelen over de rucola.
Garneer met bieslook en parmezaanse kaas.
Rijg een zongedroogde tomaat en groene olijf aan een prikker en steek deze in de bruschetta met paddenstoelen.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.