Creatief met Bruschetta

Bruschetta met paddenstoelen

3-5 minuten

10 personen

Bruschetta met paddenstoelen
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Desem XL natuurlijk wit

1 st.

Met:

500 gr.

Paddenstoelen

300 gr.

Rucola

70 gr.

Zongedroogde tomaten

70 gr.

Groene olijven

100 gr.

Bieslook

100 gr.

Parmezaanse kaas

30 ml.

Extra vierge olijfolie

30 st.

Zout

30 st.

Peper

Kenmerken
Brunch Diner Lunch Voorgerecht
Promotiemateriaal

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.

Gebruik voor de bruschetta een paddenstoelenmix naar keuze. Breng op smaak met peper en zout en grill ze kort voor een lekkere bite. Garneer met parmezaanse kaas voor een beetje pit. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. Bruschetta met paddenstoelen kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie.

Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.

Snijd de paddenstoelen grof en besprenkel met extra vierge olijfolie, peper en zout. Grill ze kort in een grillpan.

Verdeel de rucola over de broodplakken.

Verdeel de gegrilde paddenstoelen over de rucola.

Garneer met bieslook en parmezaanse kaas.

Rijg een zongedroogde tomaat en groene olijf aan een prikker en steek deze in de bruschetta met paddenstoelen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.