Creatief met Bruschetta

Bruschetta met tomaat en knoflook

3-5 minuten

10 minuten

Lekker snel
Bruschetta met tomaat en knoflook
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Desem XL natuurlijk wit

1 st.

Met:

700 gr.

Rijpe tomaten

20 gr.

Knoflook

3 gr.

Zeezout

30 ml.

Extra vierge olijfolie

Kenmerken
Brunch Diner Lunch Voorgerecht
Promotiemateriaal

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.

De bruschetta met tomaat en knoflook serveer je binnen no time op tafel. Dit recept heeft dan ook maar vier ingrediënten. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. Deze bruschetta bestaat uit de basisingrediënten tomaten en knoflook. Bruschetta kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Besprenkel de plakken met extra vierde olijfolie.

Grill de broodplak aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.

Wrijf na het grillen met de bovenkant van de knoflookteen een paar keer over de bovenkant van de broodplakken.

Wrijf daarna met een rijpe tomaat over de bovenkant van de broodplakken of rasp de rijpe tomaat met een klein beetje knoflook en smeer de broodplakken hiermee in.

Besprenkel met extra verge olijfolie.

Breng op smaak met wat zeezout.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.