Desem XL donker sandwich pittige kip

Wilt u uw sandwich wat meer pit geven? Dan is dit recept een lekkere pittige optie. Voor de sandwich met pittige kip gebruiken we als basis de Chaupain desem XL meergranen donker. Dé perfecte aandachtstrekker voor iedere horecazaak. Om de kip pittig te maken gebruiken we Sriracha saus. Deze saus is op basis van rode chili en knoflook en geeft de kip een Aziatisch en pikant tintje. Serveer de sandwich met een frisse salade van sla, tomaat, wortel en radijs en u serveert een echte smaakmaker.

Tip: De desem XL broden van Chaupain zijn er nu ook in de gesneden variant. Zo kunt u voordelig werken.

5-10 min bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 2 plakken Desem XL donker meergranen Prijs per plakken:
  • 40 gram Slamix Prijs per kilogram:
  • 15 gram Tomaten Prijs per kilogram:
  • 10 gram Radijs Prijs per kilogram:
  • 10 gram Julienne wortel Prijs per kilogram:
  • 80 gram Kip (in Sriracha saus) Prijs per kilogram:
  • 5 gram Aspergescheuten Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het brood volgens de instructies
  • Stap 3 Snijdt twee plakken brood met een zaagmes in de gewenste afmeting
  • Stap 4 Beleg de onderste helft met slamix
  • Stap 5 Snijdt de tomaten en radijs in plakjes en leg dit op de slamix
  • Stap 6 Bak de stukjes kip in Sriracha saus en leg deze bovenop de tomaat en radijs
  • Stap 7 Leg nog wat tomaten en aspergescheuten op de kip
  • Stap 8 Leg de tweede plak er bovenop

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP