Desem sandwich met pittige kip

5-10 minuten

10 personen

Desem sandwich met pittige kip
Ingrediënten

Met:

400 gr.

Slamix

150 gr.

Tomaat

100 gr.

Radijs

100 gr.

Julienne wortel

800 gr.

Kip

150 ml.

Srirachasaus

50 gr.

Aspergescheuten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Wil je jouw sandwich wat meer pit geven? Dan is dit recept een lekkere pittige optie. Voor de desem sandwich met pittige kip gebruiken we als basis de Chaupain desem XL meergranen donker. Dé perfecte aandachtstrekker voor iedere horecazaak. Om de kip pittig te maken gebruiken we sriracha saus. Deze saus is op basis van rode chili en knoflook en geeft de kip een Aziatisch en pikant tintje. Serveer de de sandwich met pittige kip met een frisse salade van sla, tomaat, wortel en radijs en je serveert een echte smaakmaker.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het brood volgens de instructies.

Snijd twee plakken brood met een zaagmes in de gewenste afmeting.

Beleg de onderste helft met slamix.

Snijd de tomaten en radijs in plakjes en leg dit op de slamix.

Bak de stukjes kip in Sriracha saus en leg deze bovenop de tomaat en radijs.

Leg nog wat tomaten en aspergescheuten op de kip.

Leg de tweede plak er bovenop.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.