Desem XL natuurlijk wit Bruschetta gegrilde perzik en burrata

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk. Deze kleurrijke bruschetta bestaat uit gegrilde perzik en zachte burrata. Besprenkel met zoet zure balsamicosiroop. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. Bruschetta kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 plakken Desem XL natuurlijk wit 5029 of natuurlijk wit gesneden 5039 Prijs per plakken:
  • 10 stuks Perziken Prijs per stuk:
  • 5 bollen Burrata Prijs per bollen:
  • 300 gram Blauwe druiven Prijs per kilogram:
  • * Balsamicosiroop Prijs per :
  • * Rucola Prijs per :
  • * Extra vierge olijfolie Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Besprenkel de plakken met extra vierge olijfolie
  • Stap 4 Grill de broodplakken aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven
  • Stap 5 Snijd de perziken in plakken en grill deze aan beide kanten voor een mooie grillstreep
  • Stap 6 Verdeel de rucola over de broodplakken. Leg de plakjes perzik hier bovenop
  • Stap 7 Snijd de burrata in dikke plakken en leg één plak burrata op iedere broodplak
  • Stap 8 Garneer de broodplakken met blauwe druiven en besprenkel met balsamicosiroop

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP