Desem XL natuurlijk wit Bruschetta gegrilde zalm

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra Virginie olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk. Maak een zomerse bruschetta door deze te beleggen met gegrilde zalm. Grill de plakjes courgette voor een licht zoete smaak. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk wit. Deze bruschetta bestaat uit de basisingrediënten tomaten en knoflook. Bruschetta kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

5-10 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 plakken Desem XL natuurlijk wit 5029 of natuurlijk wit gesneden 5039 Prijs per plakken:
  • 10 stuks á 80 gram Zalmmoten Prijs per stuk:
  • 2 stuks Sjalotten Prijs per stuk:
  • 200 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 2 el Peterselie Prijs per el:
  • 2 el Kappertjes Prijs per el:
  • 2 stuks Augurken Prijs per stuk:
  • Scheut Augurkenvocht Prijs per :
  • * Zout Prijs per :
  • * Peper Prijs per :
  • 400 gram Gegrilde courgette Prijs per kilogram:
  • * Bieslook Prijs per :
  • * Cress Prijs per :
  • * Rode ui Prijs per :
  • * Extra vierge olijfolie Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Besprenkel de plakken met extra vierde olijfolie
  • Stap 4 Grill de broodplak aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven
  • Stap 5 Gebruik kant-en-klare remouladesaus of bereid verse remouladesaus door de sjalotten, peterselie, kappertjes en augurken fijn te snijden en te mengen met de mayonaise, het augurkenvocht en zout en peper
  • Stap 6 Grill de courgette in een grillpan
  • Stap 7 Grill de zalmmoten kort, zodat hij nog een beetje roze van binnen is en een mooie grillstreep heeft
  • Stap 8 Besmeer de broodplakken met remouladesaus
  • Stap 9 Leg hier de gegrilde courgette op en leg de zalmmoot er schuin bovenop
  • Stap 10 Garneer met cress of rode ui

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP