11 december 2020   •   Tips

12x streetfood recepten voor afhalen en bezorgen

Chaupain
12x streetfood recepten voor afhalen en bezorgen

Wellicht is jouw horecaonderneming ook al actief op het gebied van afhalen en bezorgen. Het is van belang om hierbij goed te kijken naar de menukaart. Bied je wel voldoende variatie aan en ben je wel onderscheidend genoeg? Met onze eenvoudig te bereiden streetfood recepten bieden we je handvatten waarmee jij je gasten eens lekker kunt verwennen.

Wat is streetfood?

Hieronder valt alles wat na bereiding direct te verkopen is als eten of drinken en vaak ook nog zonder bestek genuttigd kan worden. De gerechten worden niet voor niets verkocht vanuit kraampjes of trucks op straat. Tegenwoordig is streetfood niet alleen meer te vinden op straat of op foodfestivals. Ook in restaurants, lunchrooms en cafetaria’s doet streetfood zijn intrede.

12x lekkere streetfood recepten

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten, die geschikt zijn afhalen en bezorgen. Ze zitten vol smaak en hebben weinig handelingen nodig in de keuken. Ideaal voor wanneer je wilt inspelen op snelheid en gemak.

De eerste indruk is belangrijk, daarom is een goed en lekker broodje onmisbaar bij de streetfood recepten van Chaupain. Speciaal hiervoor is er een selectie brood samengesteld om te gebruiken als ideale basis zoals de mini baguette rustiek, de bagnat, sandwich brood brioche, flatbread Italian naturel en pitabread Italian exclusive. De broodproducten zijn te gebruiken voor zowel warme als koude (lunch)gerechten en daarom geschikt voor afhalen en bezorgen. Waar je gasten ook zijn, je kunt ze altijd verrassen met hippe gerechten van hoogstaande kwaliteit.

Broodselectie:
Mini baguette rustiek
Bagnat
Casino sandwich brood brioche
Flatbread
Pitabread

Bekijk ook onze folder: streetfood take away & delivery.

Verkoopondersteuning op maat

Kun je nog wel wat advies gebruiken of wil je aan de slag maar weet je niet precies hoe? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze broodproducten en kijken samen naar jouw wensen en behoeftes.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.