Broodje hamburger

De perfecte hamburger maak je met een authentieke bun van Chaupain. De specifieke pan gebakken buns zijn iets zoeter van smaak waardoor ze uitstekend geschikt zijn om getoast te worden. Het presenteert geweldig met een 100% rundvlees burger in combinatie met de juiste gebakken groente en sauzen. Uiteraard bakt u de hamburger op de plaat en niet in het frituur vet. De Chaupain hamburger buns zijn er in 2 maten. Een klassieke versie van 55 gram met een verpakking van 4×12 stuks. De grotere bun weegt 80 gram en zit in een verpakking van 2×15 stuks. Enkel ontdooien volstaat. Eet smakelijk

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Hamburger Bun 12 cm 2582 Prijs per stuk:
  • 1 stuks Hamburger Prijs per stuk:
  • 30 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 5 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 5 gram Ui Prijs per kilogram:
  • 10 gram Mayonaise Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de hamburgerbun minimaal 30 minuten ontdooien
  • Stap 2 Open de hamburger bun, bij voorkeur getoast
  • Stap 3 Leg de gebakken hamburger op de onderste helft
  • Stap 4 Verdeel de plakjes tomaat over de hamburger en bedek deze met de sla
  • Stap 5 Verdeel de uiringen over de sla en maak het geheel af met een klein beetje mayonaise
  • Stap 6 Plaats de deksel bovenop de burger

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP