Plukbrood rode biet ui met chorizo

Op zoek naar brood voor elke gelegenheid? Het zachte en ovenverse desem plukbrood rode biet ui van Chaupain is heerlijk voor bij de borrel of perfect voor een lunchgerecht. Bestrijk het plukbrood met crème fraiche en beleg met plakjes chorizo. Bestrijk de chorizo met peperoni marinati (Bresc) voor een kruidige, volle smaak. Snijdt het plukbrood in punten en steek er een (tapas) prikker in. Serveer eventueel met een lekker glas rode wijn.

Tip: heeft u een kleiner gezelschap? Probeer dan onze mini plukbroden

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Plukbrood rode biet ui Prijs per stuk:
  • 20 gram Crème fraîche Prijs per kilogram:
  • 20 gram Romaanse sla Prijs per kilogram:
  • 100 gram Chorizo Prijs per kilogram:
  • 10 gram Rode biet scheuten Prijs per kilogram:
  • 20 gram Peperoni marinati (Bresc) Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Snijdt het plukbrood met een zaagmes door midden
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met crème fraîche
  • Stap 5 Leg de romaanse sla op de crème fraîche
  • Stap 6 Leg de plakjes chorizo op de romaanse sla en besmeer dit met peperoni marineti
  • Stap 7 Decoreer met wat rode biet scheuten
  • Stap 8 Leg de andere helft er bovenop

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP