Triangel beenham en coleslaw

Een triangel beenham is nog steeds een product wat enorm goed wordt gewaardeerd in de Nederlandse horeca. Chaupain heeft dit product met recht “warm aanbevolen” door de goede combinatie van smaken. Een gezond meergranen broodje met een zachte kruim en een spectaculair lekkere combinatie van beenham en coleslaw, afgemaakt met appel, walnoten en sla

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Triangel meergranen 5055N Prijs per stuk:
  • 5 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 40 gram Beenham Prijs per kilogram:
  • 40 gram Coleslaw Prijs per kilogram:
  • 10 gram Appel Prijs per kilogram:
  • 5 gram Walnoten Prijs per kilogram:
  • Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Triangel kort afbakken 220ºC 3 tot 4 min in de oven
  • Stap 2 Minimaal 10 min af laten koelen
  • Stap 3 Na het afkoelen de triangel met een scherp zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel op de onderste helft gelijkmatig de sla
  • Stap 5 Drapeer losjes de beenham op de sla
  • Stap 6 Verdeel de coleslaw over de beenham
  • Stap 7 Maak het geheel af met stukjes appel en walnoten

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP